Izbornik Croatian
Predrag_Jovicic_2
Predrag Jovičić

Predrag Jovičić, fizioterapeut. VIP Physics

Srbija

Koristim BTL-ove uređaje u svojoj ambulanti. Tijekom karijere sam se susreo s različitim stanjima i traumama lokomotornog sustava u različitim stadijima, u mišićno-ligamentarnom sustavu ili ozljedama koštanog sustava. Ispravno korištenje BTL-ovih uređaja omogućuje rehabilitaciju kod sportaša i običnih ljudi u veoma kratkom razdoblju tako da se mogu vratiti na igrališta, stadione i svojim svakodnevnim aktivnostima.

Testimonial_SWT_HIL_Olympic_Predrag_Jovicic_bw

Olimpijski komitet Srbije (OKS) zapošljava me kao terapeuta za svako događanje koje organizira Međunarodni olimpijski odbor (MOO). Također sam član timova terapeuta mnogih nacionalnih reprezentacija za različite sportove kao što su odbojka, rukomet, stolni tenis, taekwondo i streličarstvo. Osim moje službene dužnosti u sportskim savezima i OKS-u, imam i vlastitu ordinaciju. Najviše se bavim sportskom traumatologijom.

Pravilna kombinacija različitih modaliteta fizikalne terapije kao što su BTL-ova shockwave terapija i terapija laserom visokog intenziteta, daje izvrsne rezultate kod akutnih i kroničnih stanja mišićno-koštanog sustava.

Još referenci i iskustava

Odaberite jezik

Zatvorite obavijest