Izbornik Croatian
SWT_Testimonials_AdManus_profilePic
Adriana Markanović

Ustanova AD MANUS

Vinkovci

Terapija udarnim valom je često korišten oblik liječenja boli u našoj Ustanovi. Unazad 6 godina, koliko radimo sa BTL-ovim SWT uređajem imamo zavidne rezultate: bol se znatno smanjuje ili u potpunosti nestaje već nakon trećeg tretmana, a opseg pokreta se povećava mnogo puta već nakon prvog. tretmana.

SWT_Testimonials_AdManus_bw

Uvijek ga koristimo u kombinaciji sa terapijom laserom. I ono što se nama i našim klijentima najviše sviđa je to što pacijent nema skoro pa nikakvih ograničenja u svakodnevnom funkcioniranju između 2 tretmana, osim manje poštede onog dana kada se sama terapija primjenjuje. To je našim klijentima jako važan podatak pri odabiru baš ove vrste terapije, jer je to uglavnom radno aktivna populacija. 

Ustanova je osnovana 1995 g. kao Privatna praksa vl. Snježane Kristić. Zbog povećanog obima posla 2004 g. preregistrirana je u Ustanovu. Djelatnost Ustanove je isključivo fizikalna terapija. Danas upošljavamo šest viših fizioterapeuta koji se konstantno dalje usavršavaju. Uposleni fizioterapeuti imaju certifikate za obavljanje mnogih tehnika i koncepta u fizioterapiji.

Još referenci i iskustava

Odaberite jezik

Zatvorite obavijest