Izbornik Croatian
Testimonials_Blazenka_Nekic_profilePic
Blaženka Nekić

Poliklinika dr. Blaženka Nekić

Zagreb

Poliklinika dr. Blaženka Nekić je referentna ustanova za visoke tehnologije, poput: udarnog vala, lasera visokog intenziteta i usmjerene radiofrekventne terapije. Rad s uređajima tvrtke BTL je temeljen na znanju i kontinuiranoj edukaciji djelatnika Poliklinike.

Testimonials_Blazenka_Nekic_bw

Udarni val kao metoda liječenja pruža iznimno brze rezultate s prolongiranim učinkom i u kombinaciji s komplementarnim visokim tehnologijama osigurava brz opravak, povrat radne sposobnosti te zbog individualnog pristupa pacijentu se vraća funkcionalnost.

Višegodišnje radno iskustvo uz neprestano dodatno usavršavanje dovode do osobnog pristupa u dijagnostici i liječenje je temeljeno na modernim znanstvenim dostignućima. Pregled se temelji na holističkom pristupu s manualnom dijagnostikom uz biomehaničku procjenu mišićno-koštanog sustava. Mobilizacijske tehnike koje provodimo značajno reduciranju bol, poboljšavaju funkcije zglobova i kralješnice i skraćuju dužinu liječenja posebno rehabilitaciju zglobova i prijeloma kosti. Rehabilitacija se određuje i provodi strogo individualno uzimajući u obzir zdravstveno stanje i dob bolesnika, druge bolesti i samu tegobu.

Još referenci i iskustava

Odaberite jezik

Zatvorite obavijest